Conversion of a Victorian coal Store in Droitwich

Overview: The customer brief was to sympathetically convert the existing coal store on a Victorian property in order to provide a relaxing sun room. This was to be linked to the home where the owners would have views into the garden. When we started the room was not habitable space and needed to be brought up to modern regulations for insulation, damp proofing and ventilation.

The Client said ”We are delighted with the finished product, as we knew we would be after your work on our bathroom. It has been a pleasure working with you and your team, and I would have no hesitation in coming back to you if we ever need anything else done.”

Exteria Before Work
Cement Mixer in Store
3
Exterior Under Construction
exteria under construction
Interiordecorating2
Finished Exterior 2
Finished Conversion
Interior Feature Wall
21